Jaktträningskurs 120615

2012-06-19 ♥ 17:01:12
Flatklubben i Umeå anordnade en kurs för hur man ska träna sin hund inför nybörjarklass på jaktprov. Så kl 10.00 befann jag och Castor oss på plats och vi började med en presentation. Kursledare var Björn Jonsson knl Workable`s som har under väldigt många år tränat retriever och spaniel inom jakt.

Sedan bar det av ut på en äng där vi tränade stadga, som väldigt många hade lite problem med så där höll vi till fram till lunch. Efter vi fått mat i magen tränade vi markeringar i skogen, eller på en myr om vi frågar mig ;) Dagen avslutades med några markeringar i vattnet och det var inte bara Castor som sedan var blöt.. mina kängor var fyllda med vatten!

Sedan en lite sammanfattning och utvärdering av dagen.. och då blev jag såå himla stolt. Björn berömde Castor väldigt mycket och tyckte det var en typ av flat som han själv skulle kunna ta med hem. Ni förstår nog säkert så underbart de känns att höra något sådant av en människa som hållit på så länge och är så kunnig!


Här är en bild på Björn och Castor under lördagens flatshow, man kan säga att dom fattade tycke för varann!

Välkomna

2012-06-04 ♥ 12:35:03
Detta är vår hemsida (formad i en blogg) gjord av otroligt duktiga Angelica Wikström! Tack än en gång för allt jobb du lagt ner för att få den precis som jag ville <3 På denna sida kommer ni kunna följa mig och mina ögonstenar i våra framgångar. Så det första jag nu kommer göra är att lägga in alla resultat så det blir enkelt att följa :)

RSS 2.0